Green Garage leverer bedste CO2-regnskab til dato

Skrevet den: 27/06/2022

Det går hurtigt med den grønne omstilling på de danske veje. Stadig flere af de nyregistrerede biler er enten plug-in hybrid eller elbiler. En udvikling vi også mærker hos Green Garage, hvor salget af rene elbiler er steget markant. En tendens der har medført, at vi efter første halvdel af 2021 kan præsentere det med afstand bedste CO2-regnskab i vores historie.

 

Filosofien hos Green Garage er en sammensmeltning af miljømæssig ansvarlighed og en kærlighed til den gode køreoplevelse. Vi tror på nødvendigheden ved, at alle giver et bidrag, hvis vi skal have en chance for, også at kunne nyde godt af den natur vi har i dag, i fremtiden. En af de måder hvorpå vi kontrollerer vores bidrag til den grønne omstilling, er via vores halvårlig CO2-regnskab, som er med til at indikere, hvilken retning vi bevæger os i.  

CO2-opgørelserne for 2020 viste en gennemsnitlig udledning på vores solgte biler på henholdsvis 28,5 gram per kilometer og 23,9 gram per kilometer. En udvikling, hvor vores bidrag til den grønne omstilling gradvist er blevet større og større – og CO2-regnskabet for de første seks måneder af 2021 er ingen undtagelse.

”Som forhandler af udelukkende grønne biler er vores CO2-regnskab noget, vi sætter højt. Vi har endnu en gang gjort regnskabet op, og vores samlede gennemsnitlige CO2-udledning er nede på 6 gram CO2 per kilometer. Et resultat der skal ses i lyset af at vores salg af rene elbiler er steget – noget vi er meget stolte af”, fortæller Frederik Bøttcher, salgskonsulent hos Green Garage. 

 

El-bilen er blevet mere attraktiv

Den altoverskyggende årsag til at Green Garage har formået at barbere næsten 18 gram CO2 per kilometer af gennemsnitudledningen på vores solgte biler er, at vi har solgt flere rene elbiler. Forklaringen på dette skal findes i, at det ganske enkelt er blevet mere attraktivt at vælge en elbil. En udvikling som i den kommende tid vil tage til i styrke. 

”Forbrugerne har i højere grad fået øjnene op for de grønne biler og særligt de rene elbiler. Det hænger først og fremmest sammen med den teknologiske udvikling, som har gjort det mere attraktivt for den almene forbruger at vælge en elbil. Desuden er der det sidste år kommet et større udbud af elbiler, som også er medvirkende til, at flere vælger denne løsning”, siger Frederik Bøttcher, salgskonsulent hos Green Garage.

Hos Green Garage er det særligt BMW i3, Tesla Model 3, Audi E-tron og Mini Cooper SE som bliver efterspurgt af forbrugerne. Netop disse fire elbiler udgør vores top-4-liste over de bedst sælgende el-biler i først halvdel af 2021. 

Vi holder som altid skarpt øje med tallene, og glæder os til at give dig den næste opdatering i starten af 2022. Indtil da er du velkommen til at kigge ind i garagen, eller læse mere om vores filosofi. Du kan besøge garagen HER eller læse mere om vores filosofi HER.

 


Faktaboks:

Top-4-liste over de bedst sælgende biler.

Mest solgte er som følger:

  1. BMW i3
  2. Tesla Model 3
  3. Audi E-Tron
  4. Mini Cooper SE  

Kontakt os

Book en prøvetur

Book et møde