fbpx Vores filosofi er et mix af miljømæssig ansvarlighed, kærlighed til køreoplevelsen og hverdagens luksus. Det er nu vi skal tage stilling, og handle.

Din besked er sendt

Vores filosofi

Filosofien hos Green Garage er en sammensmeltning af miljømæssig ansvarlighed og en kærlighed til køreoplevelse og hverdagsluksus. Vi tror på nødvendigheden ved, at alle giver et bidrag, hvis vi skal have en chance for, også at kunne nyde godt af den natur vi har i dag, i fremtiden. Men det er ikke et fremtidsprojekt - det er nu vi skal tage stilling og handle.

Heldigvis bliver der udviklet og handlet på rigtig mange områder, også i bilindustrien. Gennem en del år har branchen gjort en række tiltag, med henblik på omlægning til en mere bæredygtig produktion – og for at kunne levere mere bæredygtige produkter til os alle sammen.

Heriblandt er Volvo, Audi, Mercedes, BMW, Jaguar, WV og Porsche, som de sidste par år har udviklet modeller med den nyeste hybrid-teknik eller helt ny-udviklede elektriske modeller. Heldigvis uden at det er gået ud over komfort, udseende eller køreoplevelse.

Tværtimod synes vi at muligheden for at køre på ren el, og den ro, det medfører, kan tilføje endnu et element af komfort til den samlede oplevelse. Det er præcis det marked, vi har gjort os specialister i – at levere det absolut ultimative kompromis mellem køreoplevelse, ansvarlighed og sund fornuft.

Vores mission er at inspirere til et fornuftigt valg af elbiler, der sætter mindst muligt aftryk på vores klode. Vi vil helt konkret vejlede til valg af bilmodeller med mindst mulig CO2-udledning, men uden at det på nogen måde forringer køreoplevelsen.

Ingen burde være i tvivl… hvis der dog stadig er et par stykker med tvivl, vil vi altid gerne tilbyde en prøvetur i en vores grønne biler. Så kan du mærke på egen krop, hvilken positiv forskel de har, både i oplevelsen og i maven.