fbpx Vores filosofi er et mix af miljømæssig ansvarlighed, kærlighed til køreoplevelsen og hverdagens luksus. Det er nu vi skal tage stilling, og handle.

Din besked er sendt

Vores filosofi

Vores tilgang til Elbils branchen kommer af vores passion og stræben efter altid at være nysgerrige omkring ny viden. Det kommer os til gode når vi skal hjælpe dig som kunde i at besvare alle de gode mange spørgsmål du måtte have som ny el-bilist.

Et af fokusområderne er, at hjælpe kunderne med den helt rigtige ladeløsning samt beregning af den fremtidige økonomi der følger med hertil. Ydermere kaster vi lys på alle de mange myter og begrebs spørgsmål der måtte være, for at sikre at du som kunde er i gode hænder når du har købt en elbil.

En af vores grundsten er rådgivning. Derfor afsætter vi altid 1 time til vores kundemøder, som du kan booke her – på den måde sikre vi, at vi har den nødvendige tid til, at besvare alle de mange gode spørgsmål og klæde vores kunder på, til valget af den rigtige bil og den tilhørende rette ladeløsning.

Filosofien hos Green Garage er en sammensmeltning af miljømæssig ansvarlighed og en kærlighed til køreoplevelse og hverdagsluksus. Vi tror på nødvendigheden ved, at alle giver et bidrag, hvis vi skal have en chance for, også at kunne nyde godt af den natur vi har i dag, i fremtiden. Men det er ikke et fremtidsprojekt - det er nu vi skal tage stilling og handle.

Heldigvis bliver der udviklet og handlet på rigtig mange områder, også i bilindustrien. Gennem en del år har branchen gjort en række tiltag, med henblik på omlægning til en mere bæredygtig produktion – og for at kunne levere mere bæredygtige produkter til os alle sammen.

Vores mission er at inspirere til et fornuftigt valg af elbiler, der sætter mindst muligt aftryk på vores klode. Vi vil helt konkret vejlede til valg af bilmodeller med mindst mulig CO2-udledning, men uden at det på nogen måde forringer køreoplevelsen.

Vi ser meget frem til at byde dig velkommen i og vi vil altid gerne tilbyde en prøvetur i en vores grønne biler. Så kan du mærke på egen krop, hvilken positiv forskel de har, både i oplevelsen og i maven.