fbpx Vind billetter til Den Grønne Halvmarathon - Green garage

Vind billetter til Den Grønne Halvmarathon

Skrevet den: 27/06/2022

Green Garage samarbejder med Den Grønne Halvmarathon, og udlover i den forbindelse 4 x 2 billetter til arrangementet. Læs hvordan du vinder dit startnummer her!

Den Grønne Halvmaraton er først og fremmest et motionsløb. Men også en stor del af den danske løbeelite deltager hvert år i klassikeren, som mange kalder et af Danmarks bedste og smukkeste løb. Løbet foregår i Kgs. Lyngby den 20. juni, og har nu fået en endnu grønnere profil med nye ruter. Bæredygtighed er altid i højsædet til Gjensidige Den Grønne Halvmaraton, og derfor er det naturligt for os hos Green Garage at bakke op om arrangementet.

Så hvad end du deltager, eller blot er med for at heppe, kommer du under løbet til at møde vore lækre sølvgrå Audi E-tron med tidtager uret monteret på taget.

Den Grønne Halvmarathon har været så venlige at stille otte startnumre til vores rådighed, og. dem vil vi gerne give jer chance for at vinde!

Du deltager ved at gå ind på vores facebookside, som du kan finde HER, og skrive i kommentarfeltet hvem du vil udfordre til en venskabelig dyst, samt om i er klar på at løbe ruten på 10 kilometer, eller den fulde halvmarathon.

Du kan også finde meget mere information om løbet, ved at følge dette link: dengrønnehalvmaraton.dk/information