Din besked er sendt

Personlig rådgivning og tilpassede ladeløsninger

Du er nok stødt et hav af muligheder, reklamer og andet i forbindelse med valg af den rette ladeløsning. Vi har nærstuderet de mange løsninger som findes, og kan konstatere at der bestemt ikke findes en ”one-size fitz all” på dette område. Derfor vil vi med udgangspunkt i netop dit kørselsbehov afdække, hvad den rigtige løsning er for dig.

Det betyder, at vi spørger om spørgsmål som:

  • Hvor langt kører du om året?
  • Bruger du bilen til ferie og andre lange ture?
  • Bor du i hus eller lejlighed?
  • Har du solceller på taget, el-opvarmet hus, varmepumpe eller andet?

Når vi sammen har afdækket disse spørgsmål, vil vi kunne udpege den løsning der passer dig, og fortælle dig, hvordan din fremtidige økonomi ser ud med en elbil.

Vi er 100% mærkeneutrale ved valget af ladestander og udbyder, og hjælper dig hele vejen igennem til enten ladestanderen er opsat i din hustand, eller det rette abonnement er bestilt hvis du bor i lejlighed. Hvis du skal lease eller finansiere bilen, vil løsningen også kunne blive medfinansieret.

Ladeløsninger

Afspil video

Book dit møde med Green Garage

Hos Green Garage er vi dedikerede til at levere en mærkeneutral service, der tager udgangspunkt i dine behov som kunde. Som eksperter inden for elektriske biler står vi klar til at guide dig gennem en verden af elektriske køretøjer.

Kontakt os

Book en prøvetur

Book et møde