Green Garage A/S etablerer datterselskab og udnævner helt ung ildsjæl til partner.

Skrevet den: 16/03/2022

Green Garage A/S etablerer datterselskab og udnævner helt ung ildsjæl til partner.

Frederik Bøttcher på blot 25 år, er pr. 1. Januar 2022 udnævnt til Partner og Salgschef i det nyetablerede driftsselskab; Green Garage Nordsjælland Aps.

Frederik Bøttcher skal som medindehaver stå i spidsen for de ambitiøse, grønne og mærkeneutrale vækstambitioner, med eksekvering fra firmaets adresse i Birkerød.

Green Garage’s stifter, Thomas Ølshøj udtaler: ” Med den nyetablerede selskabsstruktur, og med Frederiks forfremmelse, er vi klar til den fortsatte vækstrejse. Jeg er utrolig stolt af teamet bag Green Garage, som har været altafgørende for tilblivelsen af Green Garage i 2020, og udviklingen frem til i dag. Det nye datterselskab, under Frederiks ledelse, er en milepæl for os. Samtidig ser vi det som et sået frø til en længe planlagt udviklingsstrategi.

”Vi er allerede en aktiv del af den udvikling som pågår indenfor grøn mobilitet, men med denne nyetablerede struktur bliver vi endnu bedre klædt på til fremtiden ” slutter Thomas Ølshøj.

Vi er allerede en aktiv del af den udvikling som pågår indenfor grøn mobilitet, men med denne nyetablerede struktur bliver vi endnu bedre klædt på til fremtiden

Thomas Ølshøj

Kontakt os

Book en prøvetur

Book et møde